Clubul Sportiv Roman - Jocuri de Interior

Copii Locuri de joaca

Adresa

General Berthelot, Berthelot, 1, Bucuresti

Program

  • Duminica11:00 - 14:00
    14:00 - 17:00

Contact

  • Telefon fix0762395992
  • Websitehttp://csr-org.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Potrivit pentru copii
  • Spatiu de joaca pentru copii

Descriere loc

Asociatia Clubul Sportiv Roman in urma cu un an a dat STARTul unui program permanent, sub denumirea de Clubul „CSR-Jocuri de Interior”, menit sa ajute la socializarea copiilor, adolescentilor si tinerilor prin oferirea unui mod constructiv de petrecere a timpului liber, intr-un spatiu adecvat si alaturi de o echipa formata din oameni ce se ofera voluntar pentru planificarea, implementarea si coordonarea de activitati, menite sa stimuleze interesul fata de nou si sa ambitioneze cresterea in spirit de prietenie.

 

Clubul va fi deschis in fiecare sambata, intre orele: 11:00 – 14:00, respectiv 14:00-17:00, iar activitatile vor fi prestabilite, in functie de domeniile de interes si necesitate, totul desfasurandu-se sub atenta supraveghere a voluntarilor asociatiei.

 

Vor accepta alti 10 micuti cu varsta cuprinsa intre : 5-12 ani si de asemnea 15 adolescenti cu vasta cuprinsa intre 13-17 ani.

 

Membrii acestui club, vor avea acces la diferite tipuri de jocuri, de la cele clasice (Piticot, Nu te supara frate) la unele relativ noi pentru societate (Fotbal de masa, gameboards – Colonistii din Catan, Carcassonne) si chiar la unele ultra moderne (consola de jocuri Xbox 360 Kinect care implica multa miscare fizica).

 

Inscrierile se vor face la domnul Adrian Stanculescu, Coordonator voluntari Asociatia CSR si initiatorul acestui program.

Tel: 0762395992.

Distribuie