Cofetaria Tuffli

Food Cofetarii

Adresa

Alexandru Lăpușneanu, 7B, Iasi

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Livrare acasa
  • Locuri interior
  • Locuri pe terasa

Descriere loc

Sunt aproape 140 de ani de când doi elveţieni, George şi Tuffli, au deschis la Iaşi o cofetărie în strada Lăpuşneanu, atrăgând aici întreaga societate ieşeană. Şi George şi Tuffli erau foarte simpatici, iar prin felul lor de a fi au ştiut să-şi facă numai prieteni.

În cofetărie era numai eleganţă şi lux: cucoane cu toaletele lor splendide, domni cu mănusi şi jobene, iar elevii şcolii militare îşi etalau cu mândrie uniformele elegante.

Pentru “reînvierea unei tradiţii ieşene” – cum spunea marele scriitor Constantin Ostap – doi tineri îndrăzneţi au deschis o cofetărie la o distanţă de câteva sute de metri de locul celei vechi păstrând acelaşi nume – “TUFFLI”.

Cofetăria Tuffli are un design atrăgător, intim şi de bun gust specific Occidentului. Aici puteţi găsi un sortiment variat de produse de patiserie-cofetărie fabricate în laboratorul propriu de un personal cu o experienţă de peste 10 ani în acest domeniu. “Bunătăţile” pe care le putem oferi clienţilor au la bază ingrediente naturale fără aditivi, conservanţi sau produse sintetice.

Distribuie