Cofetarie - Patiserie Andreea

Food Cofetarii

Adresa

Soseaua Mihai Bravu, Piata Muncii, 3, Bucuresti

Program

  • L - D08:00 - 21:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Este ziua ta! Vrei sa iti surprinzi invitatii cu cele mai bune prajituri. Cofetaria Andreea este din nou alaturi de tine cu prajituri proaspete si delicioase, inghetata rece, bomboane dulci, fursecuri. Te invitam pe la noi pentru a alege ce ti se potriveste0

Torturile pot lua diferite forme de la Tom si Jerry, Tweety, Mickey Mouse, Barbie la pasiunile sarbatoritului sau sarbatoritei - masini de curse, mingi de fotbal, rachete de tenis, sau diferite animale – ursuleti, albinute, pisicute.

De asemenea Cofetaria Andreea iti ofera toruri sub forma de inima pentru sarbatori ca Sfantul Valentin sau pur si simplu cand vrei sa iti surprinzi jumatatea.

La Cofetaria Andreea poti comanda de seara produse pentru a doua zi, pe care le poti ridica dimineata proaspat scoase din cuptor: cozonaci cu nuca si cacao, pateuri cu branza, strudele cu branza si mere, saratele cu mac si susan, prajturi cu ciocolata si fructe. Toate aceste produse iti vor face ziua mai frumoasa inca de dimineata.

Cofetaria Andreea iti este alaturi si in cea mai fericita zi din viata, producand pentru tine si invitatii tai cele mai speciale torturi si prajituri.

Distribuie