Adresa

13 Decembrie, 17, Brasov

Contact

  • Telefon mobil0728289819
  • Websitehttp://www.casavenus.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

 

Complexul CASA VENUS din Brasov, inaugurat in 2008, este locatia ideala pentru organizarea oricarui tip de eveniment: nunta, cununie, botez, banchet, cocktail, simpozion, revelion, microrevelion, petrecere privata, cina festiva si altele.

 

Complexul CASA VENUS cuprinde 4 sali de evenimente cu acces separat, terasa si parcare: sala Imperial, sala Crystal, sala Casa Venus si sala Adora.

 

Toate acestea sunt cu finisari si decoratiuni interioare moderne, mobilier deosebit, bucatarie si baruri cu dotari complete, DJ propriu si instalatie audio profesionala, echipament de lumini si efecte speciale (generator de fum, lasere), sisteme de aerisire performante.

 

Restaurantul va ofera aranjamentul salii cu huse proprii la preturi atractive, dispunand de un sortiment variat de modele si culori pe gustul fiecaruia. La cerere putem asigura momente de dans sportiv si aranjarea mesei mirilor.

 

Va oferim gratuit decorarea cu ornamente specifice: perdele de lumini, covor rosu, arcada intrare, inimioara miri, suporti fier forjat pentru lumanari de cununie, suporti pentru aranjamente florale sau lumanari.

Distribuie