Complex Hamrmonie - Casa din copac

Calatorii Pensiuni

Adresa

Trei Brazi, Predeal

Contact

  • Telefon mobil0723670219

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

HARMONIE - este o exceptie din cotidian, este o mica lume pe cont propriu, concentrandu-se pe natura, simplitate si bunastare, care isi schimba culoarea odata cu anotimpurile. Reintorcerea omului in si catre natura . Harmonie - este un Complex compus din Vile si Case in copac, cu o exceptionala panorama catre M-tii Bucegi, M-tii Piatra Craiului si Paraul Rece, intr-un cadru linistit, langa padure.

 

Harmonie se adreseaza atat familiilor, cat si cuplurilor ce doresc intimitate, romantism, simplitate, liniste si multa natura.

 

Constructii ecologice in ARMONIE CU NATURA din lemn cald si piatra naturala te inconjoara la orice pas.

 

Complexul este compus din 5 vile ecologice din bustean, 2 Case in Copac si Observator, avand fiecare un design unic, cu un spatiu aerisit atat in interior, cat si in exterior, beneficiind de tot confortul, foarte intime, romantice, facandu-te sa te simti cu adevarat in natura. Vilele impresioneaza prin imbinarea stilurilor clasic, modern, rustic, lasand o impresie de neuitat atat prin amplasamentul intr-un cadru de vis, cat si prin designul inspirat de natura, foarte simplu.

Distribuie