Adresa

Ezareni, Ezareni, Iasi

Contact

  • Telefon mobil0740190706
  • Telefon mobil0788325320
  • Email[email protected]
  • Websitehttp://www.ezareni.com/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Locuri pe terasa
  • Organizeaza evenimente

Descriere loc

Imediat dupa iesirea din Iasi, pe drumul de la CUG la Horpaz, pe partea dreapta se zareste baza de agrement Ezareni. Proprietate privata, baza nautica de agrement se intinde pe o suprafata de 3 hectare cu deschidere la lacul de acumulare Ezareni, in suprafata de 47 de hectare.

Drumul este in curs de asfaltare, accesul cu masina fiind extrem de comod si facil. Parcarea masinilor se face in spatii cu destinatie speciala, securizate.
Distractiile si buna dispozitie sunt insa ceea ce deosebeste complexul Ezareni de alte locuri de agrement din zona Iasiului. O doza maxima de adrenalina ofera jocul de paintball, cu echipament special si teren amenajat de adevarati scenaristi. Plimbarile pe apa, cu ambarcatiuni cu motor sau cu vasle si hidrobiciclete, va garanteaza o clipa de liniste si libertate in mijlocul naturii.
Pontonul si malul lacului va stau la dispozitie daca doriti sa faceti plaja, fiind amenajate cu sezlonguri si umbrele. Nu lipsesc nici piscinele, pentru copii fiind special amenajata o piscina cu apa mica.
Evadati din cotidian la baza de agrement Ezareni, pentru clipe de relaxare si buna dispozitie. Mancarea este fantastica, distractiile dintre cele mai diverse si inedite iar spatiile de cazare se ridica la cele mai inalte standarde de calitate. Suntem singurii care ne-am gandit la ieseni si la posibilitatile lor de distractie in aer liber.

Pentru ca stim ca e greu sa va desprindeti de numeroasele atractii ale bazei de agrement si de mancarurile gustoase specifice restaurantului nostru, va punem la dispozitie spatii de cazare. Baza de agrement detine si spatii de parcare, special amenajate si securizate, pentru ca automobilul dumneavoastra sa nu devina un impediment in petrecerea timpului liber la noi.
Baza de agrement Ezareni dispune de 6 vile amenajate dupa ultimele standarde, a cate 5 locuri fiecare si de 3 apartamente cu 1 camera, a cate 3 locuri.
Vilele ofera un maximum de confort, toate fiind dotate cu bucatarie utilata in stil american, bai cu dus, aer conditionat si TV prin antena satelit.
Va puteti relaxa in sufrageria spatioasa, situata la parter sau puteti servi masa la un gratar amenajat special in fata vilei. La etaj dormitorul cu 4 locuri va imbie la o placuta odihna.

Puteti alege si unul din cele 3 apartamente cu 1 camera, amenajate tot pentru cazare. Fiecare apartament are 3 locuri de cazare si sunt dotate cu aceleasi utilitati ca si vilele: bucatarie americana, frigider, baie, antena satelit.
Serviciile de cazare oferite sunt de foarte buna calitate, curatenia si serviciile sanitare fiind asigurate de personal special calificat.
Fie ca alegeti sa va petreceti vacanta la Ezareni, impreuna cu familia sau prietenii sau doriti sa asigurati cazarea invitatilor pentru diverse evenimente, va veti bucura pe deplin de aerul curat, distractiile in aer liber si mesele copioase.

Baza de agrement Ezareni pune la dispozitia dumneavoastra distractii diverse, unele - surse sigure de adrenalina, altele - relaxante si linistitoare. Depinde doar de dumneavostra si de starea de spirit pe care o aveti ca sa alegeti distractia potrivita.

Paintball
Aparut in anii '80, paintball-ul a devenit astazi o sursa sigura de adrenalina, un hobby al amatorilor de senzatii tari de toate varstele. De data asta, nu-ti mai inchipui ca participi la o lupta – esti chiar in mijlocul ei! Poti sa-ti creezi propriul tau scenariu sau poti sa ne ceri ajutorul!
Elementele principale ale paintball-ului – echipamentul si terenul de joc – sunt cele care dau farmec acestui sport. Piesele de rezistenta ale echipamentului sunt armele si bilele cu vopsea. Absolut necesar este si echipamentul de protectie.
Armele sunt dotate cu un sistem de propulsie al bilei, bazat pe aer comprimat, precum si cu un rezervor special pentru bile. Bilele sunt practic un lichid colorat - vopsea, incapsulata in gelatina. Vopseaua utilizata este biodegradabila, netoxica si lavabila. Chiar daca jocul nu este periculos, veti avea obligatoriu si echipamente de protectie – masti pentru fata, ochelari si casti (pentru protectia ochilor, nasului, gurii si a urechilor) si combinezonul (ca aparator impotriva bilelor si in scop de camuflare).
Terenul de joc din cadrul bazei de agrement Ezareni este special amenajat, oferind nenumarate posibilitati de scenarii, configuratia modificandu-se in functie de imaginatia dumneavoastra. Obstacole, parapeti, transee, foisoare, poduri, cazemate, turnuri - toate creeaza viziunea unei lupte reale, traita la intensitate maxima.
Va asteptam la paintball Ezareni, unde va puteti pune in valoarea inteligenta, spiritul de lider si va veti dezvolta abilitatea de comunicare, spiritul de echipa si increderea in fortele proprii! Si nu uitati...echipamentul si consultanta tehnica sunt gratuite, dumneavoastra platiti doar bilele!

Plimbari pe apa
Lacul de acumulare Ezareni se intinde pe o suprafata de 47 hectare si constituie o zona atractiva de recreere si divertisment, prin frumusetea peisajului inconjurator si prin lucrarile de amenajare facute (infrastructura amenajata).
Se ofera posibilitatea inchirierii unor ambarcatiuni cu motor (2 barci si 3 skijeturi), cu acces de pe debarcader. Va puteti relaxa si la o plimbare pe apa cu hidrobicicleta sau cu barcile cu vasle, fascinati un rasarit sau un apus de soare, baza de agrement dispunand de 14 hidrobiciclete si de 11 barci cu vasle.
Pe perioada sezonului cald se pot organiza diverse evenimente sportive, reprezentatii, antrenamente sau concursuri de canotaj, etc. Ne puteti cere sfatul in ceea ce priveste organizarea oricarui eveniment pe apa si ne vom da tot interesul pentru ca a realiza ceea ce doriti.

Hai la dans
In sezonul cald discoteca se poate organiza in aer liber (pe terasa), iar in sezonul rece in interior (in restaurant). Seara, in restaurant muzica buna, live va invita la dans. Ambianta este speciala si datorita jocului de lasere si lumini si a masinilor de fum.
La toate distractiile de mai sus, mai adaugam ca baza de agrement Ezareni are spatii special amenajate pentru plaja. Puteti alege sa va bronzati fie pe ponton, intinsi lenes pe un sezlong sau, toropiti de soare sa va relaxati savurand un cocktail sub o umbrela, la masa, impreuna cu prietenii. Dar, daca va incanta simturile zgomotul apei si adierea vantului, nu mai stati pe ganduri si alegeti malul lacului pentru recreere si un bronz perfect, sau de ce nu, pentru a campa.

PAINTBALL
Se asigura gratuit accesul la terenul de paintball, echipamentul si armele. La cerere puteti solicita tot in mod gratuit serviciile unui instructor.
Cost bila: 0.3 RON (min. 50 buc./arma)
Peste 3000 de bile pretul este de 0.25 RON


HIDROBICICLETE (4 locuri)
Cost: 20 RON/ora

TRICICLETE NAUTICE (3 locuri)
Cost: 15 RON/ora

Barci cu vasle (3 locuri)
Cost: 15 RON/ora

SKIJET (2 locuri)
Cost: 350 RON/ora

Ski nautic cu salupa
Cost: 350 RON/ora

Distribuie