Adresa

Strada Tutora, 2A, Iasi

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Karaoke
  • Locuri interior
  • Locuri pentru fumatori
  • Cina
  • Mancare gatita
  • Pranz

Descriere loc

Despre mine, despre tine si inceputul nostru…

Sunt anumite aspecte in viata de neinlocuit deoarece ne reprezinta. Cand traim in conformism diversitatea este de multe ori aspru criticata iar oamenii devin refractari. Pentru ca oamenii iubesc schimbarile doar cele cotidiene dar nu si cele majore am dat nastere acestui loc pentru a sparge tiparele, ne-a provocat la o introspectie asupra propriilor placeri si implicit a multora dintre cei care ne vor insoti pe parcursul unei povesti inca nescrise.
Ne place sa schimbam discutiile, sa cunoastem persoane noi, ne place sa socializam, sa inventam alte povesti si totodata sa nu-ti uiti nici prietenii vechi cu care ai un cuprins atat de bogat in ale vietii pagini.
Ne place sa schimbam anumite atitudini personale desi acelasi “eu” va reveni mereu.
Ne place sa incercam un medalion din muschi de vita cu somon fume desi ciorba de perisoare a mamei ramane preferata noastra iar tochitura moldoveneasca preferata moldovenilor.
Ne place sa ne alintam cu un parfait de banane si alune caramelizate sau un mousse out chocolate dar papanasii sau clatitele cu branza la cuptor vor deschide mereu poarta amintirilor, crampei de vis al copilariei.
Ne place sa ne cufundam visele intr-o cana de cafea fie ea rece sau spumoasa sau presarata cu diverse licori dar intotdeauna vom aprecia o cafea “CORSINI”-un retetar bine pus la punct cu multe arome si combinatii din cele mai placute.
Fiecare dintre noi avem propria poveste, avem propriile gusturi, propriile alegeri. Alegem sa fim acea persoana cu propriile asteptari si plini de dorinta de a crea, evada, construi. Spargem tipare pentru ca dorim a fi altfel decat cel de langa noi, alegem sa fim neconventionali, alegem sa spargem monotonia.
Noi am ales sa fim gazde primitoare si prieteni dragi pentru ca ne cunoastem.
Noi am ales sportul. Va asteptam sa va sustineti liderii alaturi de noi.
Noi am ales diversitatea retetelor europene dar si cea cu care am crescut, cea traditional romaneasca.
Noi am ales calitatea produsului incercand sa intelegem mecanismele unor lungi ani de experienta.
Noi am ales ca locul sa devina unul atipic unde au loc intalniri de afaceri sau doar pentru a urmari un meci la o bere cu cei mai buni prieteni, o seara de karaoke unde sa ragusim impreuna, diverse petreceri cu grupuri live, o cafea aburinda de dimineata ploaioasa unde preferi sa-ti citesti ziarul in liniste sau de ce nu o cina romantica cu delicii pe alese.
Atunci cand oamenii sunt pregatiti pentru schimbare ajung sa creeze lucruri foarte interesante. Am avut curaj, am riscat si am ales neconventionalul iar notiunea de succes, fericire si implinire este hotarata de voi, clientii. Ne place sa credem ca ne caracterizeaza un spirit contradictoriu prin ambitia de a satisface si a individualiza cate putin din fiecare “eu” sau “tu” sau “ea”….
Undeva intr-o lume ratacita am incercat sa reinventam placerea de a evada din zarva cotidiana.

Distribuie