Dopo Poco Trattoria

Food Restaurante

Adresa

Str. Gheorghe Asachi , Copou, Iasi(fostul restaurant Monte Carlo)

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Cina
  • Laborator propriu
  • Locuri interior
  • Locuri pe terasa
  • Mancare gatita
  • Mic dejun
  • Potrivit pentru copii
  • Pranz
  • Rezervare online

Descriere loc

Povestea Dopo Poco Trattoria nu începe cu „a fost odată ca niciodată”, ci cu „este acum şi pentru totdeauna”, căci îşi ia tributul din prezent, dar viitorul îl înnobilează.

De vă veţi plimba pe străduţele boeme ale Copoului, vă va apărea la un moment dat în cale un restaurant elegant, distins şi ales. Vă va cuceri instantaneu prin terasa umbrită de vie, o adevarată oază în zilele călduroase de vară.

De veţi fi curios să intraţi veţi descoperi un local rafinat, cu un design sicilian inovativ. Mobilierul atent aşezat, tablourile excepţionale şi superba oglindă cu scrin vă vor încânta privirea. 

De veţi şi gusta din apetisantele specialităţi italiene veţi dori să reveniţi iar şi iar...

Bine aţi venit, aşadar, la Dopo Poco Trattoria, un restaurant de poveste în care personajul principal sunteţi dumneavoastră.

Dacă sunteţi în căutarea unui restaurant în care să aveţi posibilitatea să încercaţi o varietate de arome, Dopo Poco Trattoria vă vine în întâmpinare, oferindu-vă atât preparate tradiţionale, cât şi specialităţi italiene.

Odată patrunşi în lumea Dopo Poco Trattoria veţi fi încântaţi de savoarea deosebită a preparatelor atent pregătite care se împleteşte armonios cu rafinamentul şi eleganţa locului. Meniul bogat în produse proaspete şi gustoase reprezintă deliciul oricărui gurmand, băuturile fine adăugând savoare fiecărei mese.

De vreţi să aflaţi continuarea acestei poveşti, restaurantul Dopo Poco Trattoria din Copou vă aşteaptă să-i treceţi pragul.

Dacă sunteti in cautarea unei experienţe deosebite nimic nu vă va încânta mai mult decât o plimbare pe langa teii lui Eminescu din Copou, un loc special al Iaşiului care vă va surprinde mereu prin istoria şi splendoarea sa.

Restaurantul Dopo Poco Trattoria situat pe Strada Gheorghe Asachi va adauga, cu siguranţă, şi  mai multă strălucire promenadelor dumneavoastră. Terasa umbrită de vie este spaţiul perfect pentru o escapadă răcoroasă în zilele caniculare de vară.

Interiorul elegant şi rafinat este cel care vă va îmbia, adăugând bun-gust şi savoare evenimentelor dumneavoastră.

Aşadar, dacă vreţi să petreceţi o seară plăcută într-o companie distinsă sau să aveţi parte de o petrecere aleasă învăluită de magia specialităţilor italiene atunci nu ezitaţi să contactaţi restaurantul Dopo Poco Trattoria din Iaşi.

Distribuie