El Toro SteakHouse

Food Restaurante

Adresa

Piata Ciparu, 9, Cluj-Napoca

Contact

  • Telefon mobil0731867777
  • Websitehttp://www.eltoro.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

 El Toro este primul Steakhouse autentic din Cluj. Piesa centrala este steak-ul de vita argentiniana in diverse varietati, pregatit pe un gratar cu carbuni si jar de lemne, situat in mijlocul restaurantului, perfect vizibil pentru toata lumea.

 

Vrem ca El Toro Steakhouse sa fie locul plin de caldura si fara pretentii, in care oaspetii nostri sa se relaxeze uitand de reguli si canoane. Gratarele noastre delicioase sunt produse din carne de cea mai buna calitate, aleasa cu grija de noi si importata direct in stare proaspata sau refrigerata din toate colturile lumii (Argentina, Arezzo - Toscana, Viena, Noua Zeelanda sau chiar Japonia). Fideli principiului conform caruia mancarea buna este pregatita din ingrediente de calitate, facem eforturi zilnice pentru a ne aproviziona exclusiv cu produse selectionate. Painea, smantana sau uleiul de masline pot fi cele mai bune pe care le-ati gustat vreodata. Salata de vinete este mai buna decat acasa iar vinurile sunt corecte si potrivite meniului. Nu avem rosii fara gust, aducem muraturile de la Radauti iar toamna ne aprovizionam cu hribi proaspeti pentru iarna. Este un loc bun pentru un pranz sau o cina cu familia, locul nostru de joaca pentru copii fiind adesea ocupat de catre adulti...

 

Ne-am laudat destul. Mai bine veniti sa va dovedim ca totul e adevarat. Si inca ceva: Ne luam angajamentul ca timp de doi ani sa nu crestem pretul unui produs deja listat. Orice fel gasit o data in meniu, va avea acelasi pret atata timp cat va ramane acolo.

Distribuie