Electromagnetica Business Park

Business Cladiri birouri

Adresa

Calea Rahova, Liberty Mall, 5, Bucuresti

Contact

  • Websitehttp://www.electromagneticabusinesspark.ro/
  • Email[email protected]
  • Telefon fix0214042150

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

ELECTROMAGNETICA BUSINESS PARK vine in sprijinul oamenilor de afaceri din Romania si din strainatate, fiind conceput ca o oportunitate atat pentru firme mari, ce au nevoie de spatii largi de birouri si depozitare, cat si pentru intreprinderi mici si mijlocii.

 

ELECTROMAGNETICA BUSINESS PARK – BUCURESTI este unul din cele mai mari complexe de cladiri din centrul Bucurestiului, cu o suprafata neta de birouri / depozite de inchiriat de aprox. 38.000 mp si 450 locuri de parcare in incinta complexului de cladiri, si de aprox. 150 locuri de parcare, situate la 100 m de locatie, intr-un alt spatiu proprietate a acesteia.

 

Societatea, dispune si de o alta suprafata de birouri / depozite / productie de inchiriat de aprox. 3.500mp la 10 km de sediu, in strada Chirca nr.101, localitatea Varteju, orasul Magurele, sectorul agricol ILFOV cu posibilitatea parcarii gratuite.

 

ELECTROMAGNETICA BUSINESS PARK ofera spre inchiriere spatii pentru birouri, depozite, call center, data center, arhiva, sali conferinta / petreceri corporate, baza sportiva - terenuri tenis, teren fotbal, sali biliard si gimnastica, terenuri cu destinatie logistica, spatii pentru servicii aditionale – cantine, restaurante, posta, magazine s.a.

 

Pun nevoile clientilor pe primul plan, sunt flexibili in vederea gasirii unor solutii eficiente pentru probleme specifice in vederea castigarii increderii clientilor.

 

La baza dezvoltarii sta preocuparea constanta pentru satisfacerea cerintelor clientilor si o atitudine onesta in construirea relatiilor de afaceri.

Distribuie