Adresa

Calea Bucuresti, 80, Craiova

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Websitehttp://electroputereparc.com

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

ElectroputereParc este primul centru comercial din zona de sud a Romaniei si este localizat in partea centrala a orasului Craiova. Mall-ul reprezinta redezvoltarea fostei intreprinderi industriale Electroputere si este o dezvoltare comuna a K&S Developments si Auchan cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 71.000 mp.

 

ElectroputereParc este caracterizat printr-un mix generos de magazine, de branduri si de retaileri nationali si internationali. Centrul este dedicat tuturor locuitorilor din Craiova, indiferent de varsta, si ofera atat oportunitati de shopping cat si de petrecere a timpului liber pentru toate preferintele.

 

ElectroputereParc se va deschide in etape, cu prima etapa de deschidere care se incheie in luna Decembrie 2011, urmata de a doua etapa care marcheaza inaugurarea etajului si a magazinelor H&M, Inditex, Decathlon, Norauto si Media Galaxy, care se vor deschide in prima parte a anului 2012.

 

Dupa toate etapele de deschidere, ElectroputereParc va fi cel mai mare si cel mai modern shopping center din Craiova si din zona de sud a Romaniei. Mall-ul ofera unele dintre cele mai interesante experiente de shopping si de petrecere a timpului liber tuturor clientilor din sud-vestul Romaniei.

Distribuie