Adresa

Prof. Dr. Dimitrie Mangeron, Iasi(pe Splai Bahlui mal Stang)

Contact

  • Telefon mobil0232230250
  • Websitehttp://www.clubforfun.ro/
  • Telefon mobil0744548134
  • Telefon mobil0728933508

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • DJ
  • Locuri interior
  • Organizeaza evenimente

Descriere loc

Clubul For Fun din Iasi organizeaza variante diversificate de petreceri.

Cei care vor alege acest club au la dispozitie o gama larga de servicii, care include biliard, bowling, si alte distractii, Karaoke & dance party. Sambata si Duminica petrece alaturi de dj danny . Club For Fun te scapa de epidemia monotoniei, fiind un loc in care timpul devine uman si se curbeaza dupa ritmul muzicii . Club For Fun este cameleonic si devine atat locul preferat al studentilor cat si al celorlalte categorii pasionate de fun si style. Intr-o unica idee – un club accesibil pentru toata lumea. Asa ca nu mai astepta. Memoreaza adresa, aduna-ti prietenii, fredoneaza in gand primul vers al melodiei preferate si pregateste-te sufleteste de o noapte cum numai in Club For Fun ai putea sa o traiesti. Pentru ca aici noptile sunt mai lungi decat ai putea crede!

Program:

Marti si Joi e seara de Karaoke in Club For Fun Iasi. Daca zici ca stii sa canti si vrei sa arati asta tuturor vino cu prietenii la karaoke si arata-le cine e cel mai bun.

O seara incendiara cu DJ Danny alaturi de prietenii tai o poti petrece doar Miercuri in Club For Fun Iasi.

Vineri, o seara incendiara  alaturi  de prietenii tai o poti petrece doar in Club For Fun Iasi. Muzica live si entertainment cu gust.

Sambata, vrei sa asculti muzica de calitate intr-o formula unica de ospitalitate si un cadru ambiental placut? Club For Fun, locul care te primeste cu sufletul descult, te asteapta si pe tine! Club For Fun,locul unde muzica te face sa vibrezi... gazda dumneavoastra  Deejay Danny

Duminica, o seara incendiara  alaturi de prietenii tai o poti petrece doar Duminica in Club For Fun Iasi.

Distribuie