Fornetti - Iulius Mall

Food Patiserii

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Demisol)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Societatea Comerciala FORNETTI ROMANIA S.R.L. cu sediul in loc. Hodoni, comuna Satchinez jud Timis,  este o societate cu capital integral privat, care s-a infiintat in anul 2001 ca master- franciza a FORNETTI Kft. cu sediul in Ungaria. Succesele distributiei de produse tip FORNETTI in Romania au facut necesara deschiderea unei capacitati de productie. In 19 aprilie 2002 s-a inaugurat productia la punctul de lucru din loc. Hodoni, jud Timis si a inceput totodata o noua etapa a dezvoltarii francizei FORNETTI in Romania. Personalul muncitor selectionat pentru productie este exclusiv din mediul rural, din zona de proximitate a fabricii.  

In 9 ani de activitate Fornetti Romania a urcat succesiv trepte de performanta prin marirea capacitatii de productie concomitent cu diversificarea  sortimentatiei, largirea ariei de distributie, perfectionarea logisticii de transport, astfel incat in prezent Fornetti Romania este pe primul loc in topul francizelor din Romania. In prezent numarul magazinelor din sistem a trecut de 800, iar numarul cuptoarelor in care se proceseaza produsele noastre a depasit 2000 de unitati.


Chiar si in conditiile unei crize economico- financiare care greveaza asupra multor sectoare de activitate, obiectivele de dezvoltare a companiei Fornetti Romania raman intacte. In urma introducerii unor linii de productie complet automatizate, mizam pe o calitate constant ridicata a produselor noastre. Specialistii nostri sunt capabili sa introduca in gama sortimentala noi produse, noi gusturi, conform cerintelor pietei. Directia de efort a perioadei actuale este consolidarea pozitiei pe piata, promovarea unei imagini noi, moderne, a magazinelor din sistem.

Distribuie