Adresa

Buna Ziua, 34-36, Cluj-Napoca

Program

  • L - V00:00 - 00:00
  • Duminica12:00 - 00:00

Contact

  • Telefon mobil074466622
  • Websitehttp://www.arhipelag.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Locuri interior
  • Organizeaza evenimente
  • Proiectii video
  • Separeuri

Descriere loc

Galeria Arhipelag nu este o galerie de arta ca oricare alta. Galeria Arhipelag este locul unde vei gasi intotdeauna arta autentica, muzica pentru suflet si un fotoliu in care sa zabovesti si sa-ti bucuri privirea. Artistii pe care ii reprezentam sunt cu atentie alesi. Ei nu se incadreaza neaparat in mode sau curente. Indiferent ca sunt pictori sau graficieni sau sculptori sau tapiseri, ei or sa aiba intotdeauna ceva in comun : arta de calitate care se face inca in Cluj si in Transilvania si pe care ne propunem s-o aratam Europei si lumii intregi. 

Tineri sau mai putini tineri, celebri sau necunoscuti, la inceput de drum sau la final de cariera, ori de cate ori vom intalni artisti care fac arta autentica nu vom trece indiferenti pe langa ei. Pentru ca arta autentica nu are varsta si nu are tara. Artistii lumii sunt precum insulele risipite intr-un arhipelag : singuri si in acelasi timp impreuna

De multe ori fara sa stie unul de altul. Fiecare cu micul lui petec de pamant pe care este rege pentru totdeauna. Batuti de furtuni interioare dar si scaldati in stralucirea soarelui, ei stapanesc cel mai fertil pamant de pe planeta : taramul neasemuit al fiorilor, al emotiilor si al frumusetii. Acolo unde noi, iubitorii de arta, avem cu totii acces dar unde nu vom putea domni niciodata ! 

Dorim ca in Galeria Arhipelag fiecare dintre privitor sa gaseasca o farama de emotie, in toate expozitiile care sunt organizate. Atunci cand emotia nu exista, atunci cand imboldul launtric de a contempla o lucrare sau de a o lua acasa nu este vertabil, inseamna ca arta nu este autentica pentru fiecare in parte. Pentru ca arta este cel mai liber lucru din lume si ultimul care va putea fi prins in sabloane.

Atunci cand cumparam arta, nu ar trebui sa ne inchipuim niciodata ca ea ne apartine. In realitate noi apartinem artei. Pentru ca arta o sa traiasca mai mult decat noi toti. Noi suntem simpli sai pastratori pentru o perioada de timp. Iar intr-un tarziu arta poate fi singurul lucru de valoare pe care il vom lasa urmasilor nostri.

 

 

 

Distribuie