Germanos - Vitantis

Shopping Telefonie

Adresa

Sos. Vitan-Barzesti, Vitan, 4, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Transport gratuit

Descriere loc

Grupul GERMANOS este liderul regional al pieţei de retail de tehnologie mobilă. Prezent în 4 ţări, cu peste 900 de magazine la nivel internaţional, GERMANOS – parte a grupului COSMOTE – şi-a asumat misiunea de a conecta consumatorii obişnuiţi cu tehnologia mobilă. Reteaua de magazine GERMANOS a atins în România un număr de 240 de magazine, fiind prezent în peste 110 de oraşe.

Germanos vă invită în lumea celor mai noi tehnologii mobile oferindu-vă o gamă completă de produse şi servicii de telefonie mobilă (telefoane mobile, produse şi servicii ale COSMOTE), accesorii pentru telefoane mobile şi servicii post vânzare care fac viaţa mai uşoară consumatorilor:
G-agenda – transferi uşor si rapid agenda din vechiul telefon în noul telefon
NOU! G-ticket – in orice magazin Germanos se pot cumpara bilete la cele mai importante evenimente din tara dar si de peste hotare
G-service – verificare gratuita a acumulatorilor de telefoane mobile, telefoane de imprumut pe perioada reparatiei, in limita stocului, 30 de minute durata medie de reparatie a majoritatii defectelor comune
G- plati facturi – poti plati rapid facturile COSMOTE şi Romtelecom.

Pe langa telefonie mobila, in magazinele noastre consumatorii pot gasi si o gama larga de produse şi accesorii digitale precum camere foto, camere video, playere audio, telefoane DECT, carduri de memorie, dar şi servicii de nouă generaţie precum conexiuni ADSL (Click Net), televiziune digitală (Dolce) si servicii de voce oferite de Romtelecom.

Toate plimbarile duc la Germanos!

Distribuie