Adresa

Sos. Bucuresti-Ploiesti, Baneasa, 1, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - Ultimul client

Contact

  • Websitehttp://www.baneasashoppingcity.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Grand Combo înseamnă 1500 mp plini cu atracții pe cât de variate, pe atât de palpitante. Shuffleboard-ul este un concept complet nou și unic în țara noastră, dar cu o lungă tradiție în țări precum SUA. Similar cu air hockey-ul și curling-ul, jocul reprezintă o adevărată provocare strategică și de îndemânare.

 

Un alt element de noutate, unic într-un centru comercial din România, este peretele de bouldering, înalt de 3,5 m, care poate fi urcat de către orice vizitator, fără a avea nevoie de echipament specializat.

 

Gamerii se vor bucura de o experiență de divertisment all-in-one cu ajutorul Lounge booth-urilor, o serie de alveole legate în rețea. Aceștia se vor putea juca alături de alți participanți prin intermediul consolelor Xbox integrate, sau se vor putea relaxa vizionând filme și ascultând muzică.

 

Din Grand Combo nu putea lipsi Party Box-ul, un spațiu unde se pot organiza petreceri private. Acesta beneficiază de câteva dintre cele mai îndrăgite atracții, puse la dispoziție în exclusivitate oaspeților: sistem de karaoke, masă de biliard, 2 piste de bowling și console Xbox.

 

Printre celelalte atracții oferite de Grand Combo se numără mesele de billiard de cea mai bună calitate, produse de către Brunswick, pistele de bowling marca QubicaAMF sau scaunele Sonic Chairs. Acestea din urmă formează un spațiu de relaxare unde vizitatorii pot asculta muzica preferată la difuzoarele încastrate de înaltă calitate, cu sunet unidirecțional.

 

Grand Combo găzduiește un restaurant de tip American diner, inspirat din design-ul anilor 1950, al cărui preparat-vedetă sunt burgerii uriași, „the best in town”. Acesta promite mai mult decât experiența unui restaurant convențional și va găzdui în mod constant evenimente. În plus, în timp ce părinții iau masa, copiii se pot juca sub supravegherea acestora pe terenul numit Green Hill, un mic deal cu iarbă artificială, aflat în imediata vecinătate a restaurantului. Grand Combo beneficiază și de două baruri; primul dintre acestea este integrat în restaurant, iar cel de-al doilea este situat în zona de entertainment.

Distribuie