Adresa

Sos. Bucuresti - Ploiesti, Baneasa, 1, Bucuresti

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Grand ULTRA are o capacitate de 500 de locuri, fiind destinatia perfecta pentru o experienta cinematografica impresionantă, captivanta si coplesitoare.

Unicitatea acestei sali este data de ecranul cel mai larg din Romania - 21 de metri, de sistemul de sunet IOSONO, dar si de conceptul "black box": tavanul, peretii si scaunele sunt negre si gri inchis pentru o izolare completa a ecranului.

Ecranul de tip "silver screen", are o textura speciala ce permite spectatorilor de cinema sa se bucure de o calitate deosebita a imaginii.

Sistemul de sunet IOSONO oferit de Grand Cinema Digiplex in premiera pentru Romania, este cel mai complex si avansat sistem audio din Europa.

Acesta dispune de o retea de difuzoare speciale, controlate de un software dedicat, capabil să recreeze ambianta acustica multidimensionala a realitatii.

Sala Grand Ultra ofera un nivel unic de comfort, spectatorii avand posibilitatea de a alege intre cele doua tipuri de scaune, standard sau premium.

O atentie speciala a fost acordata finisajelor si designului, pentru o experienta cinematografica impresionanta si cu adevarat unica.

Distribuie