Harmony House - Iulius Mall

Shopping Amenajari interioare

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Etaj)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Interiorul unei incaperi este o oaza de calm, relaxare, liniste si desigur eleganta,doar stilul face direnta si completeaza personalitatea.

Produsele oferite de noi fac parte din brand-uri renumite din Anglia, Germania, Belgia si Franta ne mentin in pas cu moda occidentala, invaluind spatiu dumneavoastra cu un plus de farmec si intimitate.

Veti gasi la noi perdele pentru living clasice si moderne, perdele pentru dormitoare, perdele pentru bucatarie, perdele de lux, draperii romantice, perdele pentru camerele copiilor, perdele pentru hoteluri si restaurante,  prezentate in colectia MEGASTYLE si FILLENC, garnise de diferite tipuri si modele, din colectia MEGASTYLE, accesorii.
Tapetul decorativ este un element spectaculos de amenajare, care schimba considerabil aspectul vizual al spatiului, ii confera un plus de caracter si creeaza o atmosfera confortabila si placuta
Lenjeriile de pat colectia MADAGASCAR, de calitate superioara, prezentate  in cele mai frumoase culori si design,  ofera o solutie completa de amenajare.
Selectarea furnizorilor nostri s-a facut cu multa exigenta, urmarind in permanenta cerintele pietei si satisfacerea necesitatilor clientilor nostri si a pietei specifice din Romania.
Suntem o firma dinamica, care respecta dorintele si cerintele clientilor, oferind astfel produse de cea mai inalta calitate si confortul necesar personalitatii fiecaruia dintre clientii nostri.
La noi va sunt prezentate solutii optime de amenajare a spatiului, puteti gasi surse de inspiratie sau modalitati de a pune in aplicare ideile personale de confort si calitate.

Distribuie