Adresa

Calea Victoriei, Calea Victoriei, 1, Bucuresti

Program

  • L - V11:00 - 18:30
  • S - D12:00 - 18:30

Contact

  • Telefon fix0311050991
  • Telefon fix0311052414
  • Websitehttp://www.iaa.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

International Advertising Association este un parteneriat strategic unic, care apără interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicarilor de marketing – de la agenţii de publicitate până la companii mass-media, agenţii şi firme de marketing direct, cat şi ale practicanţilor individuali.

 

International Advertising Association s-a dezvoltat dintr-o organizaţie tripartită (advertiseri, agenţii de publicitate, media), devenind in timp un parteneriat strategic unic, ce apără interesele comune ale tuturor celor implicati în procesul de creare al unei mărci (branding).

 

IAA a devenit aparator al mărcii deoarece toate aspectele unei comunicari comerciale responsabile, care contribuie la reputaţia unei mărci, au nevoie de libertatea de a se dezvolta fără restricţii nejustificate.

 

În prezent, IAA are membri atat din rândul întreprinderilor şi a persoanelor fizice care atat pe plan local, cat si regional sau mondial, se dedică realizării mărcilor şi preţuiesc comunicarile comerciale, ca fiind vitale pentru succesul afacerii lor.

Distribuie