Incubator 107

Educatie Altele

Adresa

Str. Traian, Traian, 2, Bucuresti

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alțiiși de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. Deci tu.

 

incubator107 este un proiect al asociației Macaz Cultural, în care echipa se implică voluntar. Este un experiment cu o perioada de incubație de 5 luni.  În fiecare lună testăm câte un concept și un set de ateliere. În septembrie numărăm bobocii și decidem sub ce formă vom continua, dacă am reușit să strângem în jurul nostru o comunitate implicată și cineva care să ne placă suficient ca să susțină proiectul și din punct de vedere financiar.

 

Supraviețuim din donațiile învățăceilor pe care le împărțim jumi-juma între meșteri și Enel, Apanova, DistriGaz și magazine unde găsim materialele pentru ateliere. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Dacă obiectul tău are o poveste, o poți scrie și o poți lăsa legată de el. Ce e important e să te gândești la bucuria celui care va găsi acel obiect.

 

Fiecare lună începe cu Noaptea Atelierelor unde testăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde și licori făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem concert și cafea la oală.

 

Ca orice nomad care se respectă, am inventat incubatorul ambulant, care călătorește pe timp de vară cu meșterii, cu învățăturile și tot calabalâcul. In paralel, în mansarda din București – incubator107, atelierele se desfășoară în continuare nestingherite. Am migrat în Sighișoara la Transylvania International Horse Show, la Street Delivery, la Femei pe Mătăsari și ne așteaptă B‘ESTFEST,  o tabără în Vama Veche și alte destinații după care tânjim în secret și așteptăm răspunsuri. Cu fiecare călătorie, creștem un pic mai mari, învățăm cum e să învățăm și oamenii mari, și copiii, și oamenii faimoși și pe hipsteri, dar și pe montagnarzi și pe femei. Creștem odată cu ei și descoperim care ne sunt limitele și dorințele.

Distribuie