Adresa

Piata Unirii, 3, Timisoara

Contact

  • Telefon fix0256432429
  • Telefon mobil0723693244
  • Email[email protected]
  • Websitehttp://www.restaurant-intermezzo.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Locuri pe terasa

Descriere loc

ine priveste astazi Piata Unirii observa pe coltul cu str. V. Alecsandri o cladire masiva, cu fatada in stil baroc. Acum 253 de ani cladirea avea doar un parter si un etaj si nu se stie din ce motiv a fost numita "La Elefant".

Aici isi avea sediul si celebra cafenea Wendt - citata in scriereile de acum un veac. Aici si-a gasit locatia si restaurantul italian "INTERMEZZO" - alegand subsolul cladirii, o pivnita cu pereti grosi din caramida. Totul a inceput din dorinta de a exista un local unde sa te poti simti "ca si acasa" si pentru placerea de a-ti gazdui prietenii si cunostiintele.

Restaurantul "INTERMEZZO" isi intampina clientii cu o atmosfera rustica si ofera posibiliataea de a savura cele mai gustoase mancaruri cu specific italian. Localul isi propune sa atraga prin bucataria usoara, care sa satisfaca cele mai sofisticate gusturi.

Meniul contine o selectie atractiva de aperitive, supe, fripturi, preparate cu peste sau fructe de mare, diverse sortimente de pizza, precum si deserturi si diferite bauturi.

Distribuie