Adresa

Alba Iulia, Centru, Timisoara

Program

  • L - V09:00 - 20:00
  • Duminica09:00 - 14:00

Contact

  • Websitehttp://www.internity.ro/
  • Telefon fix0256432391
  • Telefon mobil0765232619
  • Email[email protected]

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Avenir Telecom Romania, parte a grupului international Avenir Telecom, reprezinta unul dintre cei mai mari distribuitori de echipament si servicii de telecomunicatii din Europa detinand peste 680 de magazine in 6 tari: Franta, Marea Britanie, Portugalia, Spania, Bulgaria, Romania. Listat la Bursa de Valori din Paris, grupul francez continua sa-si consolideze pozitia pe piata GSM prin strategia sa multi-channel, de retailer si de distribuitor.

Conceptul de magazin specializat in telefonie mobila implica o experienta unica pentru client, datorata atat unui mediu de cumparaturi simplu si bine organizat, cu atmosfera prietenoasa si atitudine profesionista, dar si a varietatii de produse disponibile la raft, a serviciilor pre- si post-vanzare. In prezent, reteaua detine 121 de magazine, amplasate preponderent in centre comerciale, pozitionate strategic pentru a facilita accesul clientilor.

Internity, marca prin care Avenir Telecom opereaza in Romania pe segmentul retail, ofera produsele si serviciile operatorului de telefonie mobila Cosmote , dar si o gama de produse si accesorii GSM proprii. Internity confirma pozitia de furnizor de servicii totale de telecomunicatii oferind o gama larga de produse si servicii GSM care sa faciliteze o experienta inovatoare de conectare internumana, acasa sau la birou, prin comunicare, distractie si interactivitate, design si functionalitate.

In parteneriat cu Cosmote, Internity promoveaza pachete de servicii si telefoane mobile perfect adaptate nevoilor consumatorilor,promotii dedicate si programe de loializare, punand accent pe calitate la cel mai bun pret. Cea mai variata gama de accesorii GSM este prezenta in magazinele Internity pentru a intampina cu succes dorinta clientilor de a personaliza si accesoriza telefoanele cu cele mai noi si la moda echipamente.

Distribuie