King Credit Amanet - Alexandru cel Bun

Financiar Banci

Adresa

Bd. Alexandru cel Bun, Alexandru cel Bun, Iasi(bl. 12)

Program

  • L - V08:00 - 21:00
  • Sambata08:00 - 19:00
  • Duminica08:00 - 17:00

Contact

  • Websitehttp://www.kingcredit.ro
  • Telefon fix0332408223

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Cu o experienta in spate de aproape un deceniu si jumatate, noi imbunatatim modul prin care oamenii pot sa obtina un credit si astfel ii ajutam sa isi indeplineasca visele.
Grupul de firme KING CREDIT acopera urmatoarea gama de servicii: credite garantate cu ipoteca si operatiuni de creditare tip amanet.
Dorim sa redefinim serviciile financiare avand in vedere evolutia institutiilor de creditare.
De-a lungul istoriei, casele de amanet au ajutat oamenii din toate categoriile sociale, evoluand in timp si asigurand o gama larga de servicii financiare.
Pentru a institutionaliza acest tip de creditare, regina Maria Tereza a creat Institutul caselor de amanet in Europa.
Multe personalitati au apelat de-a lungul timpului la ajutorul caselor de amanet, cei mai cunoscuti fiind regele Edward al III-lea al Angliei (secolul XIV) si Regina Isabella, aceasta din urma amanetand bijuteriile coroanei pentru a finanta calatoria lui Columb.
Cea mai veche atestare documentara a unei banci dateaza din 1472, cand a fost fondata Monte di Pieta sau Monte Pio, cu scopul de a acorda imprumuturi pentru persoane defavorizate, fara conditii severe de finantare si fara dobanzi. Intr-o interesanta nota istorica este precizat faptul ca cetatenii din Siena si-au pus venitul obtinut de pe urma prelucrarii pamantului drept garantie pentru imprumuturile agricole si realizarea infrastructurii orasului, lucru care a determinat ca procedeul referitor la garantarea cu terenuri sa fie denumit Monte dei Paschi. Banca Monte dei Paschi di Siena este atestata ca fiind cea mai veche banca din lume, o banca stimata, cu sucursale in toata Italia.

Distribuie