Kokoon Tea Shop - Iulius Mall

Cafea & Ceai Ceainarii

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Parter)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Locuri pentru nefumatori

Descriere loc

Firma "KokoonTea" a fost infiintata in anul 2006, iar primul Tea-Shop prezenta aproximativ 40 de sortimente de ceai, pe o suprafata de 6 mp. Interesul fata de acest produs si rezonanta pozitiva pe piata romana, confirma continu calitatea produselor noastre si genereaza noi impulse in extinderea companiei si a gamei de produse.

Conceptul nostru consta in promovarea si mentinerea calitatii, diversificarea continua a gamei de produse in pas cu trendurile internationale, o aprovizionare constanta si o colaborare interactiva cu furnizorii, distribuitorii si nu in ultimul rand cu clientii nostri.

Furnizorii nostri, renumite firme germane cu traditie veche in domeniul ceaiului, garanteaza cu numele lor calitatea produselor pe care le comercializeaza. Experienta lor indelungata si standartele ridicate la care lucreaza sunt pentru compania noastra o baza solida de colaborare.

"KokoonTea" are doua magazine de specialitate si doua ceainarii in regie proprie, un Tea-Shop in franciza, distributie Horeca in Bucuresti si in judetele Bihor, Arad, Timisoara, Mehedinti. In Octombrie 2009, se deschide in sistem franciza Tea-Shop "Kokoon" in incinta "JuliusMall" din Timisoara.

In prezent dispunem de 175 sortimente de ceai si o varietate larga de accesorii.

Distribuie