Kryptonited Z.inc - Comic Book Store, Ceainarie & Cafenea

Adresa

Dr. Panait Iatropol, Cotroceni, 5, Bucuresti

Program

  • L - V14:00 - 22:00
  • Sambata15:00 - 23:00
  • Duminica15:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

 

Pasionații de supereroi, filme, seriale, jocuri video, benzi desenate și boardgames își pot petrece timpul la Kryptonited Z.inc, noul local aflat pe o stradă linistită a cartierului Cotroceni, exact în spatele Pieței Cotroceni și în aproprierea Facultății de Medicină.

 

Oaspeții se pot bucura de o mulțime de boardgames, de la cele clasice precum Catan sau Activity până la cele tematice precum Risk cu The Walking Dead sau Monopoly cu Marvel Heroes. Din meniu nu lipsesc nici ceaiurile aromate, cafeaua parfumată și ciocolatele calde delicioase, acestea contribuind la o atmosferă cât mai plăcută. Tot aici ei se pot juca pe XBox sau pot ieși din cotidian, devenind adevărate rockstar-uri cu Guitar Hero Full Band (chitară, tobe și microfon), acesta fiind atracția principală pentru XBox.

 

În local se află și magazinul cu produse de pe site-ul Kryptonited Z.inc (www.kzinc.net) care oferă o gamă vastă de articole vestimentare, figurine, accesorii și benzi desenate cu supereroii consacrați aparținând universurilor Marvel și DC, cu personajele din filmele și serialele care au avut un impact cultural de referință de-a lungul timpului (Star Wars, Game of Thrones, The Simpsons, Disney etc.), cu desenele animate inspirate din cultura japoneză (Pokémon, Dragonball Z, Naruto), precum și cu jocuri video (Assassin’s Creed, Mario etc.).

Distribuie

Vezi si: Vezi toate