Adresa

Splaiul Unirii, 160, 4, Bucuresti

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

La firul ierbii este centrul pentru întâlniri, dezbateri publice și inițiative civice pentru probleme ale orașului.

#SCOPUL proiectului este de a oferi comunității urbane active din București un centru public cu acces permanent, amenajatși echipat care să permită interacțiunea între toți actorii implicați în viața comunității.

#SPAȚIUL destinat proiectului face parte din fosta platformă Industria Bumbacului, un ansamblu de hale care găzduiește un centru emergent pentru industrii creative.
Inițiativa “La firul ierbii” își propune să funcționeze ca un spațiu deschis, care să promoveze interacțiunea directă între oameni și administrație, societatea civilă și mediul de afaceri; ca și între industriile creative și cartierul Timpuri Noi. Astfel, proiectele de interes public pot fi cunoscute și dezbătute de toți actorii urbani interesați, într-un mediu deschis și prietenos, dar în același timp dotat cu facilitățile tehnice necesare pentru a susține discuții la un înalt nivel profesional.

#PE TERMEN MEDIU, ne propunem construirea unei culturi locale a implicării civice și a dialogului constant între administrație și cetățeni.

#GRUPUL DE INIȚIATIVĂ este format din reprezentanți ai Wolfhouse Productions, Nod Makerspace, Calup și Institutul pentru Politici Publice.

#NE ADRESĂM comunității bucureștene active, formată din: cetățeni implicați, grupuri civice de cartier, ONG locale, autorități publice locale, tineri voluntari, comunitatea industriilor creative, sectorul de business.

Distribuie