Lee Cooper - Carrefour Feeria

Shopping Imbracaminte

Adresa

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Baneasa, 1, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Websitehttp://www.leecooperjeans.ro/
  • Telefon fix0213106942
  • Telefon fix0214328163

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Acces persoane cu dizabilitati motorii

Descriere loc

Lee Cooper este un brand de jeans şi îmbrăcăminte casual, cunoscut în toata lumea de peste 100 de ani. Eticheta Lee Cooper este marcă a diversităţii, a calităţii superioare şi a spiritului inovator. Fiecare colecţie se impune ca un trend, o experienţă vestimentară şi un stil de viaţă.

Sub sloganul oriunde ai fi, eşti la un click distanţă, brandul Lee Cooper a lansat magazinul virtual www.leecooperjeans.ro, dorind să ajungă lider al segmentului de îmbrăcăminte on-line.

 Magazinul on-line Lee Cooper are o interfaţă prietenoasă şi este foarte uşor de accesat. Practic trebuie doar să îţi faci un cont (datele tale vor fi salvate pentru logări ulterioare) şi să comanzi.

Ai la dispoziţie produse din colecţia nouă dar şi articole din colecţiile anterioare, asta pentru că hainele de la Lee Cooper nu se demodează niciodată! Vrem să facem din blugii Lee Cooper o piesă de rezistenţă în orice garderobă.

Preţurile de pe site sunt cu 5% mai mici decât cele din magazinele Lee Cooper deci, pe lângă avantajul de a-ţi cumpăra haine stând acasă, în faţa calculatorului, plăteşti mai puţin! Asta pentru că Lee Cooper se gândeşte atât la timpul cât şi la banii tăi.

Avantajele nu se opresc aici, dacă valoarea cumpărăturilor tale depăşeşte suma de 300 ron, livrarea este gratuită.

Distribuie