Legends Bar & Café

Cafea & Ceai Cafenele

Adresa

Septimiu Albini, Gheorgheni, Cluj-Napoca

Contact

  • Websitehttp://www.bestwesterntopaz.ro/ro/legends-bar-a-cafe-cluj
  • Telefon fix0264414021

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Organizeaza evenimente

Descriere loc

Legends Bar & Café din incinta hotelului Best Western Topaz Cluj reprezinta ambianta perfecta unde timpul nu isi mai gaseste limita deoarece intre savoarea unei cafele bine facute servita la primele ore ale zilei si aroma unui cocktail savuros servit seara, Legends Bar & Café Cluj apartinand Hotelului Best Western Topaz Cluj te cucereste de la prima vizita.

Indiferent ca doresti sa petreci cateva momente intime in care sa te regasesti si sa te relaxezi sau iti doresti o seara zgomotoasa cu prietenii, Legends Bar & Café Cluj din incinta hotelului Best Western Topaz Cluj reprezinta cea mai potrivita alegere, cel mai bun loc in care dorintele iti pot fi implinite. In Legends Bar & Café Cluj, pe langa bauturile savuroase care iti sunt oferite poti incerca si gustarile excelente care iti vor bucura diminetile si nu numai.

In plus, daca doresti sa sarbatoresti un eveniment, majoarat sau zi de nastere si vrei ca prietenii tai sa fie impresionati de calitatea serviciilor iar distractia sa fie maxima Legends Bar & Café Cluj din incinta hotelului Best Western Topaz Cluj te asteapta pentru a te ajuta sa realizezi cel mai impresionant eveniment.

Asadar, nu ezita, Legends Bar & Café din cadrul hotelului Best Western Topaz din Cluj te asteapta pentru a te cuceri definitiv!

Distribuie