Lorenza Beauty Spa - Iulius Mall

Frumusete & relaxare Spa & masaj

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Demisol)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Poti incerca experienta multisenzoriala a aromelor, a meloterapiei, a masajelor cu pietre calde, a impachetarilor cu ciocolata, lavanda si miere, ceai verde sau iedera; a tratamentelor de detoxifiere cu alge terapeutice; a tratamentelor faciale de regenerare, hidratare si tonifiere; a terapiilor anticelulitice si de slabire cu cafea, alge marine si spuma de struguri plus  multe alte minunatii de acest gen.

Daca simiti ca ai acumulat prea multe toxine in piele si corp, daca observi ca hainele nu ti se mai potrivesc la fel de bine din cauza kilogramelor in plus, noi iti oferim remedii pentru a-ti recapata prospetimea, tonusul si silueta, prin stimularea drenajului limfatic, a arderilor metabolice si a mecanismelor proprii de detoxifiere ale organismului.

Bucura-te de virtutile terapeutice ale algelor si sarurilor marine, ale cockteilurilor de condimente si ierburi aromatice, ale mierii si uleiurilor esentiale vitaminizante! Construieste-ti propriul program de terapii wellness si adopta stilul de viata spa, pentru ca noi te ajutam sa-ti indeplinesti obiectivele !

Te ingrijoreaza ridurile de expresie care incep sa apara pe tenul tau? Iti simti fata iritata sau porii incarcati ? Este pielea ta in suferinta, din cauza deshidratarii, cuperozei, sau elasticitatii scazute? E momentul sa-i acorzi mai multa atentie!

Incepe cu o evaluare profesionista la Lorenza Beauty Spa, in urma careia vei afla cum sa-ti ingrijesti tenul pentru a-i pastra frumusetea, dar mai ales, sanatatea! Cu tratamentele si produsele de la prestigiosul brand Bruno Vassari te vom ajuta sa-ti mentii capitalul de frumusete si vom gasi solutii pentru a pentru a preveni imbatranirea prematura si pentru a corecta imperfectiunile care te supara.

Mainile tale sufera din cauza temperaturii scazute, a solicitarilor cotidiene si a factorilor poluanti din atmosfera? Unghiile se exfoliaza sau se rup prea usor? Ai picioarele umflate, obosite si grele?

Un sistem inovativ de ingrijire a mainilor si picioarelor cu uleiuri esentiale si extracte de plante, fructe si perle, ofera rezultate optime in tratamentul epidermei, cuticulelor si unghiilor. Peelingul, masajul, mastile , cremele, procedurile blande si non invazive, ingredientele aromatice nutritive si curative – transforma sedinta de manichura-pedichiura intr-o experienta unica si relaxanta, pentru un aspect senzational si o ingrijire completa.

Corpul iti este obosit si mintea asaltata de responsabilitatile zilnice? Ti-e dor de cateva momente deosebite cu partenerul de viata ? Recunosti ca nu mai ai timp pentru tine si ca esti mult prea stresat?

Alege ritualurile de relaxare Lorenza Beauty Spa, pentru a evada doua ore doar cu tine, sau, daca preferi, impartaseste cu cel drag aceasta experienta, intrun cadru intim, creat pentru voi doi! Incearca Aromastone Swedish Massage, Honey Moon / Aromatherapy Face & Body Ritual, sau Lavande de la Provence Body Ritual , pentru a te bucura de un tratament regal de sanatate si ingrijire si de un rasfat pentru corp, minte si spirit! Ce-ti poti dori mai mult pentru a scapa de stress si pentru a te conecta la sursa de energie a naturii?

Cauti un cadou special? Pentru a-ti arata aprecierea si dragostea, ai la dipozitie cardurile cadou personalizate, sau chiar posibilitatea de a petrece mai multe ore, bucurandu-te de terapii spa si de o atmosfera intima si relaxanta!

Distribuie