Mega Image - Trocadero

Shopping Supermarket

Adresa

Bulevardul Alexandru Lapusneanu, Trocadero, Constanta

Program

  • L - S08:00 - 22:00
  • Duminica08:00 - 21:00

Contact

  • Websitehttp://www.mega-image.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Bonuri de masa

Descriere loc

Fondata in 1995,  Mega Image este una dintre primele retele de supermarketuri aparute pe piata locala. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza pe trei continente. Mega Image este o companie in plin proces de expansiune care isi propune sa fie prima alegere a clientilor in ceea ce priveste alimentele proaspete, calitatea produselor si sortimentatia unica si diversificata, toate oferite intr-un mediu ambiant cat mai placut.

In tot ceea ce face, Mega Image pune pe primul loc calitatea si prospetimea, alaturi de o ambianta specifica cu un caracter inconfundabil, originala, menita in primul rand, sa asigure clientilor confort si un acces cat mai facil la toate produsele oferite in cadrul unei sortimentatii foarte variate.

Compania detine in prezent pe piata locala doua formate de magazine: Mega Image si Red Market - un low cost supermarket ce se bazeaza pe costuri reduse si simplitate, lansat pe piata din Romania in decembrie 2009.

Distribuie