Mickey Club - Arena Mall

Copii Locuri de joaca

Adresa

Stefan cel Mare, 28, Bacau(etaj 2)

Program

  • L - J10:00 - 21:00
  • V - S10:00 - 22:00
  • Duminica10:00 - 21:00

Contact

  • Websitehttp://www.mickeyclub.ro/
  • Telefon mobil0741030530
  • Telefon mobil0758487849

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Mickey Club s-a deschis in data de 27 august 2010, se intinde pe o suprafata de 430mp la etajul 2 in Arena Mall, si cuprinde:

-spatiul de joaca, unde am pregatit cu dragoste si grija o lume magica in care copiii dumneavoastra se vor juca intr-un mediu sigur si primitor, inconjurati de grija unui personal calificat sau alaturi de parinti, cu jucarii potrivite fiecarei virste, jocuri frumoase care le vor stimula dezvoltarea, creativitatea, imaginatia, indeminarea si usurinta in comunicare;

-o sala cu scena folosita la petreceri, serbari sau alte evenimente;

-spatiu special amenajat pentru parinti (Cafeneaua Mickey Club).

 

In spatiul de joaca special amenajat,copiii dumneavoastra pot sari in salteaua gonflabila cu obstacole, se pot catara pe toboganul gonflabil sau pot sa-si imagineze o lume doar de ei creata in casuta lui Minnie si a lui Mickey. Pentru cei mici avem piscina cu bile si animalute din burete sau toboganul din copacul lui Winnie The Pooh.

 

Mickey Club este locul unde si parintii pot petrece o dupa-amiaza placuta la cafeneaua care va asteapta cu o atmosfera calda si rafinata. Va oferim ceaiuri delicate, cafele aromate si muzica buna.

 

Toti copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 12 ani se pot distra la petrecerile noastre. Astfel, celor mici le oferim modelaj de baloane, face-painting, masina de facut baloane de sapun, jocuri si concursuri adaptate varstei. Pe cei mari, in schimb, ii provocam la meciuri de fotbal de masa, bowling sau tenis pe consola WII. Pentru toti multa muzica, karaoke si o atmosfera de sarbatoare.

Distribuie