Adresa

Soseaua Iasi - Vaslui Km. 12, Bucium, Iasi(km12)

Contact

  • Websitehttp://www.motelbucium.ro
  • Telefon fix0232260727
  • Telefon mobil0731025790
  • Email[email protected]
  • Telefon fix0232260711

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Piscina

Descriere loc

Motelul Bucium*** este localizat pe soseaua Iasi-Vaslui, la km 12 pe una dintre cele sapte coline ale orasului Iasi, colina de la care a preluat numele. De aici de sus, orasul leagan de istorie si de cultura, se dezvaluie intr-o minunata priveliste panoramica.

 

In apropierea Motelului, la poalele Buciumului, puteti admira Plopii fara sot care l-au inspirat pe Mihai Eminescu sau puteti poposi in Rezervatia Geologica si Paleontologica Repedea, declarata in 1955 monument al naturii.

 

Fie ca preferati linistea naturii sau peisajul citadin, drumetiile sau turismul cultural, cu certitudine aveti de unde alege. Amplasat intr-un minunat peisaj Motel Bucium*** va rasfata cu spatii generoase de cazare, modern utilate si amenajate dupa cele mai inalte standarde.

 

Fie ca e vorba de o gustare sau de o cina relaxanta la lumina lumanarilor, bucatarul nostru, maestru in arta culinara, va incanta cu cele mai alese bucate traditionale sau specialitati internationale de renume.

 

Un eveniment la Motel Bucium***, desfasurat intr-unul dintre cele doua restaurante,Restaurantul Bucium (200 locuri) sau Restaurant Deco (150 locuri), o instruire, un team building, o conferinta sau un seminar, desfasurate in Sala de conferinte, de la etajul 2, inseamna o nota personala si un succes garantat!

Distribuie