Adresa

Constantin Aricescu, Floreasca, 1, Bucuresti

Contact

  • Telefon fix0311071827
  • Websitehttp://www.movementstudio.ro
  • Telefon mobil0758407452
  • Telefon fix0725435524
  • Email[email protected]

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Movement Studio va asteapta sa va imbunatatiti conditia fizica, sa va relaxati si sa inlaturati stresul acumulat bucurandu-va de sedintele individuale de pilates si beneficiind de sedintele de masaj.

 

Exercitiile de Pilates sunt exercitii minte-trup realizate la aparatura specifica acestei metode, sub atenta indrumare a unui instructor profesionist, ele contribuind la tonifierea corpului dar si la mentinerea echilibrului mental. Sedintele se desafasoara individual, astfel programul fiind adaptat nevoilor fizice ale fiecarui client. Pentru ca acest stil de miscare este adaptabil oricarei persoane indiferent de varsta sau conditie fizica, la Movement Studio pot beneficia de cursuri de pilates atat femeile gravide pentru a invata o respiratie corecta, pentru a-si tonifia musculatura si a-si pregati corpul pentru o nastere cat mai usoara, cat si proaspetele mamici pentru a reveni cat mai repede la silueta initiala.

 

Salonul nostru ofera de asemenea si cursuri de dans pentru nunta, valsul miresei sau orice alt stil de dans pentru miri dar si sedinte de masaj in functie de nevoile dumneavoastra: masaj anticelulitic, masaj de relaxare sau drenaj limfatic.

Distribuie