Paintball - Polus Center

Sport & Hobby Combat

Adresa

Avram Iancu , Floresti, Cluj-Napoca

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Telefon fix0364413422
  • Email[email protected]
  • Websitehttp://www.poluscentercluj.ro
  • Websitehttp://www.paintball-cluj.ro
  • Telefon mobil0740204936

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Clujenii au parte de mai multă distracţie la Polus Center cu ocazia inaugurării celui mai competitiv teren de paintball din România.

 

Army of Paintball a inaugurat la Polus un teren de 2000 metri pătraţi, singurul din România proiectant pentru turneul Millenium, concursul oficial de paintball la nivel internaţional.

 

Meciurile vor fi arbitrate de către personal cu experienţă din cadrul Army of Paintball, companie ce beneficiază de o experienţă bogată în organizarea de evenimente de tip team-building pentru firme de renume, dar şi în organizarea de campionate studenţeşti de paintball.

 

Armele, obstacolele, dar şi echipamentele puse la dispoziţia „războinicilor” beneficiază de ultimele tehnologii în domeniu, fiind clasificate drept cele mai bune din lume pentru regimul rental. Echipamentul va conţine şi protecţie suplimentară pentru piept, gât şi mâini.

 

Terenul va fi disponibil tuturor celor celor pasionaţi de paintball, zilnic în intervalul orar 10.00 – 22.00

 

La Polus Center ai de ales din peste 180 de magazine care îţi oferă cea mai diversificată gamă de produse. Astfel, poţi fi sigur că mereu vei găsi ceea ce ţi se potriveşte.

 

La Polus Center găsiţi cele mai bune branduri internaţionale şi locale. Vă puteţi satisface pofta de cumpărături la Zara, Bershka, New Yorker, Il Modo, Media Galaxy, Debenhams, L`Occitane şi multe altele. Şi pentru că nu vrem să vă lipsească nimic la Polus Center găsiţi nu mai puţin de şapte unităţi bancare.

 

Distribuie