Adresa

Republicii, 7, Brasov

Contact

  • Telefon mobil0752271021

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

 

Pizza Strega este un loc in care ierburile aromate desavarsesc gustul inegalabil al blatului crocant de pizza acoperit de ingrediente proaspete, ce pot fi combinate la alegere - in cazul in care nu va puteti hotari la una din cele 24 de combinatii delicioase.

 

Localul dispune de doua sali ce comunica intre ele, avand o capacitate maxima de 70 de locuri.

 

Printre preparatele care te vrajesc de la prima muscatura se numara 13 feluri de salate, 13 feluri de paste, lasagna, aripioare de pui cu susan sau picante, coaste de porc baituite la gratar sau afumate, pui cu feta sau cu gorgonzola, pui cu ciuperci sau ciuperci la cuptor cu usturoi, precum si gustoasele focaccia simple, cu sos de rosii sau cu usturoi.

 

Secretul vrajitoarei consta in numeroasele sosuri preparate dupa retete scoase din cartea ei magica: sosuri din pulpa de rosii dulci, picante sau extra picante (sos mexican), sosuri de smantana cu usturoi sau cu ceapa, sosuri cu maioneza, sos tzatziki, sos gorgonzola, sos cocktail.

 

Nici licoarea magica nu lipseste: pentru copii (sub forma de sucuri, fresh-uri si cocktailuri fara alcool) iar pentru adulti cu un pic de ajutor de la Bacchus (sub forma imbuteliata sau la pahar), in forme inspumate (la sticla sau la draft) sau din sange de dragon (pentru cei ce prefera apa de foc).

Distribuie