Adresa

Olari, Mosilor, 2, Bucuresti

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Plastilina este o reconversie colorată a unei case din Bucureștiul vechi situată în strada Olari numarul 8 și un nou proiect de fundraising pentru Asociația Culturală Imbold.

 

Spatiul este împărțit în 2 zone: casa propriu-zisă, construită în 1893, care va fi folosită de Imbold pentru a găzdui proiecte culturale din sfera artelor vizuale, performance, teatru, muzică și anexele – garajul de trăsură și grajdul – care vor găzdui o cafenea cu meniu special bazat pe produse românești. Barul va fi construit în fosta cameră a vizitiului și pe toate mesele vom aduce plastilina colorată pentru modelat.

 

Plastilina va funcționa ca un generator de încasări pentru proiectele Imbold și ca un catalizator de trafic și expunere pentru artiștii cu care colaborează. Momentan, proiectul este gândit ca un pop-up pilot pe durata verii șiva găzdui în grădină sau indoor evenimente din sfera artelor vizuale, performance, teatru, muzică. Dacă aveți idei și propuneri de proiecte curajoase, le așteptăm la [email protected].

Distribuie