Playful Learning

Educatie Altele

Adresa

Eroilor, 21, Cluj-Napoca

Program

  • L - V09:00 - 20:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Playful Learning este un spatiu vesel si primitor in care atat cei mici cat si cei mari se simt bine, se distreaza, se joaca sau se relaxeaza si pe langa toate acestea mai invata si cate ceva.

 

Ce oferim concret?

 

Librarie cu o multitudine de carti de psihologie si dezvoltare personala, jucarii educationale, carti si materiale educative. Poti cumpara atat direct din librarie cat si online de aici.

 

Servicii psihologice atat pentru copii cat si pentru adulti.

 

Programe educationale pentru copii, tineri, adulti, parinti.

Toate programele urmaresc dezvoltarea abilitatilor necesare in viata precum: A crede in propriile abilitati, Autodisciplina, Incredere in sine si curaj, Responsabilitate, Dorinta de a coopera si contribui, Abilitati de comunicare, Abilitati de rezolvare a problemelor, O stima de sine sanatoasa, Flexibilitate, Curiozitate, Respect pentru sine si ceilalti.

 

Cursuri atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

 

Ateliere

In fiecare saptamana iti oferim o serie de ateliere precum: Urgentele Copilariei, Nutritie 1-3 ani, Pictura portelan, Creare obiecte decorative din hartie reciclata, Increderea in sine la copii, Ce ne afecteaza o relatie.

 

Te asteptam de asemenea la Serile Motivationale sau la Lunea Clepsidra (Sharing Knowledge).

 

Petreceri pentru copii

Pentru ca una din credintele noastre este „work hard, party hard” realizam pentru copii petreceri precum: Art Party, Dance Party, Petrecere Senzoriala (petrecerea simturilor), Family Party, Petrecere cu sentimente, Show Party.

Distribuie