Adresa

Alexandru Voievod, Gheorgheni, Cluj-Napoca(parter)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Websitehttp://www.iuliusmall.com/cluj
  • Telefon fix0264206424
  • Telefon fix0264206425
  • Email[email protected]

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Iulius Mall Cluj


Cel de-al treilea mall din reteaua nationala Iulius a fost inaugurat in noiembrie 2007, dupa o investitie totala de 80 milioane euro. Pentru ca transilvanenii apreciaza orginalitatea, Iulius Mall Cluj a fost conceput ca un centru comercial cu o sinergie inedita, in care distractia si diningul se imbina cu shoppingul de calitate pe o suprafata generoasa, de 147.000 mp. 

Mallul de la Cluj cuprinde 210 magazine, restaurante, hipermarketul Auchan, cafeneaua Starbucks, cinematograful multiplex Cinema City cu 10 sali, food court cu 15 fast food-uri, patinoar in aer liber sezonier, o parcare subterana si una terana cu un total de 2.500 de locuri. 

Grandoarea arhitecturala, designul deosebit, calitatea brandurilor si traficul anual de peste 13 milioane de vizitatori recomanda Iulius Mall Cluj ca fiind o destinatie de top. 

La toate acestea se adauga si componenta de business, reprezentata de cladirea de birouri clasa A „Iulius Business Center”. Pozitionata pe terasa mallului, cladirea de birouri a fost inaugurata in luna ianuarie 2008, fiind inchiriata integral de companii prestigioase. 

Distribuie