Restaurant - Cafenea Escape

Food Restaurante

Adresa

Elena Doamna, 50, Iasi(la 100m de intersectia Bucsinescu)

Contact

  • Telefon fix0332408722
  • Telefon mobil0757027091
  • Telefon mobil0742148146
  • Websitehttp://www.restaurantescape.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Cina
  • Locuri interior
  • Locuri pe terasa
  • Organizeaza evenimente

Descriere loc

Situat intr-o zona centrala si circulata a Iasiului, Escape este locul in care, odata intrati, uitati imediat de zgomotul infernal de afara!

Escape doreste sa va ofere o sansa de a scapa din rutina zilnica si de a petrece cateva momente relaxante intr-un cadru rafinat, care sa va faca sa va simtiti rasfatati… Si nu aveti cum sa nu va simtiti asa, caci veti fi tratati ca la carte de catre personalul ospitalier si vesel…

Cadrul ales cu grija, atmosfera eleganta si relaxanta, aranjamentul rafinat si decorativ maresc farmecul acestui loc in care puteti uita de probleme si savura preparate delicioase.

Mai mult, in timpul sezonului cald, in care tot ce ati dori este sa va racoriti putin, va stam la dispozitie si cu o terasa amenajata in asa fel incat sa scapati de canicula necrutatoare si sa va delectati cu o bautura rece.

Decoratiile placute si moderne, spiritul de rafinament, muzica buna, preparatele gustoase, toate va invita la cateva momente de pura relaxare… Intr-un cuvant, locul perfect pentru a petrece alaturi de prieteni vechi sau de a impresiona placut un partener de afeceri… Locul care va aminteste cat de simplu este sa savurezi viata!

Meniu

Ce ar putea fi mai relaxant dupa o zi de munca decat sa va retrageti cu prieteni buni intr-un loc elegant si ospitalier, pentru a savura in liniste si in acordurile placute ale muzicii de fundal o masa cu adevarat copioasa, preparata de catre expertii nostri in arta culinara?

Escape va ofera posibilitatea de a savura preparate delicioase, care fac cinste bucatariei romanesti, dar si celei italiene. Bucatarii nostri sunt pasionati de arta culinara, de aceea nu vor economisi vreun efort in a oferi oaspetilor nostri cele mai atractive specialitati. Orice preparate ati alege, din bucataria traditionala romaneasca sau cea italiana, cum ar fi gustosul …, puteti fi siguri ca veti dori sa mai reveniti si sa incercati tot meniul!

 Mancare delicioasa, cadru ospitalier si atmosfera eleganta, muzica placuta, ce altceva ati mai putea cere?!

Distribuie