Adresa

Nicolae Balcescu, Centru, Brasov(Parter)

Program

  • L - V09:30 - 21:00
  • Sambata10:00 - 21:00
  • Duminica10:00 - 15:00

Contact

  • Telefon fix0268340911
  • Telefon mobil0788656530
  • Telefon mobil0788656531
  • Websitehttp://www.sabon.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

SABON, este o retea internationala de magazine de lux, rafinate, care comercializeaza o gama variata de produse cosmetice, de baie si pentru ambient realizate manual din ingrediente naturale din Marea Moarta, fructe si plante.
Noi lansam un mesaj catre viitor, pastrand ceea ce este mai bun din trecut. Sapunurile noastre sunt facute de mana, folosind o tehnica si o formula veche de 70 ani, originara din Australia.

 

Avand la baza esenta uleioasa din plante, fructe, seminte,flori, produsele noastre sunt concentrate in proprietati active si parfum, multe dintre ele fiind chiar unice.
Noi stim ca cele mai mici detalii sunt importante: produsele noastre sunt controlate calitativ si atat continutul, cat si cutiile si cosurile acestora sunt confectionate din ingrediente naturale.

 

SABON ofera clientei/clientului o admirabila combinatie naturala intre cosmetica si design care face sa renasca si sa reamprospateze sufletul.
SABON este ireprosabil in calitatea produselor sale, a serviciilor sale, a esteticii sale si a modului sau de impachetare. La SABON, noi intelegem responsabilitatea noastra fata de lumea in care traim.

 

SABON inseamna "natural" in modul de prezentare, in stilul de vanzare, in finetea impachetarii – esenta unei vieti placute in compania produselor SABON:

 

Sapunuri solide (ulei masline, loofa, ulei de palmier, glicerina,uleiuri volatile, flori si petale de flori), produse pentru baie (sare cu minerale din Marea Moarta, uleiuri esentiale naturale, miere, petale de flori), pentru corp (sare cu minerale din Marea Moarta, uleiuri eterice din plante, flori, fructe, seminte), pentru fata (aloe, jojoba, alge, musetel, menta, avocado, ceai alb, morcov, trandafir, vanilie, namol din Marea Moarta) si parfumuri pentru corp si pentru ambient.

Distribuie