Sabon - Tomis Mall

Shopping Cosmetice

Adresa

Stefan cel Mare, Centru, Constanta(In incinta Tomis Mall, Parter)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii, pentru creaţie şi pentru ascultarea celuilalt, şi din dorinţa de a le oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viaţă atât de agitată. Primul magazin SABON a fost deschis în 1997 pe Strada Shenkin, în inima oraşului Tel Aviv, de către cei doi fondatori ai lanţului – Sigal Kotler-Levi şi Avi Piatok.
 
Povestea SABON a început odată cu realizarea manuală a săpunurilor de casă, după o reţetă australiană veche de 70 de ani, vândute proaspete şi la kilogram. SABON s-a specializat în crearea unei experienţe personalizate şi palpitante, în dezvoltarea de produse de îngrijire pentru trup şi suflet, considerând de asemenea că mediul ambiental face parte integrantă din această experienţă.

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi si parfumuri, pentru arta ingrijirii, pentru creatie si pentru ascultarea celuilalt, si din dorinta de a le oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata. Primul magazin SABON a fost deschis in 1997 pe Strada Shenkin, in inima orasului Tel Aviv, de catre cei doi fondatori ai lantului – Sigal Kotler-Levi şi Avi Piatok. 

Povestea SABON a inceput odata cu realizarea manuala a sapunurilor de casa, după o reteta australiana veche de 70 de ani, vandute proaspete si la kilogram. SABON s-a specializat in crearea unei experiente personalizate si palpitante, in dezvoltarea de produse de ingrijire pentru trup si suflet, considerand de asemenea ca mediul ambiental face parte integranta din aceasta experienta.

Distribuie