Adresa

Lascar Catargiu, 27, Bucuresti

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Cosmetica
  • Machiaj

Descriere loc

Sa fi frumoasa, eleganta, si sa ai acea atractivitate pe care nimeni nu o poate explica. Sa fi speciala si apreciata, inseamna.....sa fii feminina!

Sa intelegi tiparul societatii si sa nu-l lasi sa-si puna amprenta pe stilul tau. Sa ai propria imagine, personalitate si sa ai incredere in tine!

Frumusetea naturala trebuie ajutata prin tehnici de make up si produse antialergice de calitate, pentru a fi evidentiata.

 

Fie ca este vorba de ziua in care devi mireasa, fie ca urmeaza sa ai un interviu pentru un job important, Sava Bien  te asculta si-ti ofera consilierea de care ai nevoie. Organizeaza workshop-uri de machiaj, stabileste intalniri intre prietene si va invatata sa va machiati sau sa aplicati gene false intr-un mod unic si special, tinandu-va in acelasi timp la curent cu ultimile tendinte din domeniu.
Fiecare intalnire devine astfel o experienta de viata frumoasa, ce va va lumina expresia si va spori increderea in propria persoana :)

Fie ca este vorba de ziua in care devi mireasa, fie ca urmeaza sa ai un interviu pentru un job important, Sava Bien  te asculta si-ti ofera consilierea de care ai nevoie. Organizeaza workshop-uri de machiaj, stabileste intalniri intre prietene si va invatata sa va machiati sau sa aplicati gene false intr-un mod unic si special, tinandu-va in acelasi timp la curent cu ultimile tendinte din domeniu.Fiecare intalnire devine astfel o experienta de viata frumoasa, ce va va lumina expresia si va spori increderea in propria persoana :)

 

 

Distribuie