Scoala Gimnaziala nr.17 "Nichita Stanescu"

Educatie Scoli

Adresa

Costachi Conachi , Micro 19, Galati

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Locuri interior

Descriere loc

Pe parcursul celor 37 de ani de existenţă, pe băncile şcolii au învatat elevi care astăzi îsi desfăşoară activitatea în cele mai diverse domenii de activitate. Astfel, foştii noştri elevi sunt astăzi medici, profesori, ingineri, buni muncitori, studenţi sau elevi ai unor licee de frunte din municipiul Galaţi. 

 

ele 43 de cadre didactice asigura cu mult profesionalism pregatirea celor 509 de copii, acestia plecând de pe bancile şcolii cu o bază solidă, necesară realizării lor viitoare. Şcoala noastră şi-a propus să stimuleze si să valorifice competenţele cerute de societatea în continuă schimbare, să realizeze o instruire eficientă, să creeze şi să întreţina un mediu educativ de calitate. Ne dorim şi facem tot posibilul să avem elevi bine motivaţi pentru învatatura şi pentru activitatea de performanţă, să asigurăm parteneriat educaţional si să atragem resurse materiale care să permită desfăşurarea în bune condiţii a procesului instructiv - educativ.

Cele 43 de cadre didactice asigura cu mult profesionalism pregatirea celor 509 de copii, acestia plecând de pe bancile şcolii cu o bază solidă, necesară realizării lor viitoare. Şcoala noastră şi-a propus să stimuleze si să valorifice competenţele cerute de societatea în continuă schimbare, să realizeze o instruire eficientă, să creeze şi să întreţina un mediu educativ de calitate.

Ne dorim şi facem tot posibilul să avem elevi bine motivaţi pentru învatatura şi pentru activitatea de performanţă, să asigurăm parteneriat educaţional si să atragem resurse materiale care să permită desfăşurarea în bune condiţii a procesului instructiv - educativ.

 

Distribuie