Adresa

General Constantin Budișteanu, Calea Victoriei, Bucuresti

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Atelier de dramaturgie si explorare a realitatii.

 

Scrisul este un cod. El transmite idei, informatii, teorii, construieste imagini, atmosfere, explicatii stiintifice, iluzii, realitati paralele, minciuni, descoperiri, istorii si lista poate continua la infinit.

 

La scrie despre tine, primul personaj care te poate invata sa descoperi oamenii in complexitatea lor esti tu. Incercam sa ne conectam la vocea noastra autentica, de dincolo de ce stim deja despre noi. Vrem sa descoperim cum e vocea asta interioara si nu editam, nu compunem, facem free flow. Suntem dispusi sa iesim din zona noastra de confort pentru a auzi aceasta voce autentica si distincta, care e a noastra, nu a modelelor noastre, nu a criticilor nostri interiori. Care sunt tiparele noastre de reactie, care e personajul nostru social pe care l-am cosntruit din interactiunile cu ceilalti si ce se afla dincolo de acest personaj social?

Pentru asta ne ascutim mai intai simturile. Ne conectam la prezent. Ascultam. Observam. Povestim ce am vazut. Incercam sa descoperim o voce cat mai obiectiva in care sa povestim fara sa cautam sa fim ”interesanti” sau ”simpatici”. Fara sa comentam sau sa transmitem care e parerea noastra despre un om, ci sa il redam. Suntem investigatori, detectivi, cautam informatii, detalii care reconstruiesc o lume in autenticul ei.

Distribuie