Adresa

Sibiel, 132D, Sibiel

Contact

  • Telefon fix0269239095
  • Websitehttp://www.sibiel.eu

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Cei care pretuiesc natura, cei care viseaza la poteci inguste de munte, cei care vor sa-si racoreasca fata si picioarele intr-o apa minunata, cine iubeste aerul brazilor, cine vrea sa-si umezeasca buzele in licori minunate si sa se bucure de mancaruri stramosesti, sa ne devina oaspeti, sa intre cu toata increderea in casa noastra.

 

Pensiunea Sibiel este in forma de U si are o suprafata desfasurata de 2. 300 mp. Laturile sunt constituite de restaurant si de corpul de cazare, cele doua fiind unite de corpul anexa (bucatarie + magazii).

 

Podul rutier privat peste Sibiel, impiedica accesul persoanelor straine in aria pensiunii.

 

O parcare proprie cu capacitate de 20 masini se afla amenajata in spatele restaurantului, fiind supravegheata de camere video.

 

Partea de cazare are P + 2 + M, la parter fiind amplasate o sala de conferinte de 60 locuri, sala de servire a micului dejun si spatiu pt coffe break, o sauna si o piscina, ultima in curs de finalizare.

 

Restaurantul are o capacitate de 90 locuri, iar terasa acestuia, care functioneaza pe perioada verii ofera suplimentar 40 locuri.

 

Sala de conferinte este dotata cu proiector si ecran, flip chart, tv si este utilizata doar pentru activitati ce servesc scopului pt care a fost proiectata.

Distribuie