Adresa

Republicii, Zorilor, Cluj-Napoca

Program

  • L - S10:00 - 20:00
  • Duminica10:00 - 15:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Sub un singur acoperis se întâlnesc alegerile cele mai nuantate si bucuroase. Dupa o singura usa apar o multime de magazine zâmbitoare care vorbesc despre... marimea perfecta. Într-un singur loc domneste o singura moda: cea a bunului-gust presarat cu accesorii atât de variate. Sigma Shopping Center. 
Societatea de azi e grabita si dispersata în mii de particele în care deciziile simple devin tot mai complexe dar, exista mereu un spatiu primitor care creeaza contextul favorabil pentru o zi de cumparaturi. Pentru ca shoppingul poate fi si mai relaxant. Tinute dintre cele mai alese sunt clasate astfel încât, momentul alegerii sa fie cât mai placut si mai usor pentru dvs. O cafea fierbinte sau un suc racoritor este artificiul perfect pentru un moment reconfortant. Oricând. Alaturi de cele mai dragi persoane pentru dvs.
     Intrati într-o lume mai frumoasa, mai stilata si mai poznasa. Într-o lume unde rafinamentul se îmbina cu simplitatea si maiestria clipei. Transformati o zi de cumparaturi într-o calatorie în mijlocul lucrurilor vesele si mereu surâzatoare. Asemenea lucrurilor din Sigma Shopping Center. Deconectati-va de stresul cotidian si relaxati-va într-o canapea confortabila. Asemenea canapelei din Sigma Shopping Center.
     10.000 de m2 se împart pentru dvs în mai mult de 30 de magazine, cafenele, un restaurant, multa buna dispozitie si o gramada de optiuni dragalase. 
     O viata colorata e alcatuita din mii de alegeri colorate-colorate!

Distribuie