Simona - Baneasa Shopping City

Shopping Amenajari interioare

Adresa

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Baneasa, 1, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Acces persoane cu dizabilitati motorii

Descriere loc

Reunind o serie de brand-uri elitiste magazinul Simona vă oferă o incursiune plină stil într-o lume a eleganţei, rafinamentului şi a bunului gust.

Brand-uri internaţionale precum Descamps, Sia, Alessi, Kosta Boda, Orrefors, Ritzenhoff, Fink, Silit, prezente pentru prima oară în România, vă stau la dispoziţie pentru a vă iniţia într-un alt fel de decoraţiuni interioare, în care articolele de lux cu design spectaculos fac diferenţa semnificativă dintre produsul de serie şi unicat.

Asumându-şi responsabilităţile unui trend-setter, magazinul Simona vă introduce în realitatea sofisticată a aşternuturilor de pat Descamps, în care calitatea superioară a materialelor şi combinaţiile îndrăzneţe de culori vă poartă într-o lume a simţurilor aristocratice. Alessi vă oferă un univers complet din care să vă puteti selecta acele decoraţiuni care se potrivesc personalităţii dumneavoastră. Începând cu linia clasică şi până la cele mai ultramoderne forme, Alessi vă îndeplineşte toate visele şi fanteziile, provocându-vă simţurile estetice.

În jurul lumii, cele două branduri faimoase Orrefors şi Kosta Boda sunt asociate cu articolele de sticlă şi cristal realizate printr-o artă specială a sticlăriei care adaugă frumuseţe vieţii de zi cu zi. Aceste obiecte sunt lucrate manual şi în ediţii limitate. Silit reprezintă marca produselor de calitate excepţională care sunt extrem de speciale datorită materialelor speciale utilizate precum silarganul, calităţii, funcţionalităţii şi design-ului sofisticat.

Una din explicaţiile imensului succes de care se bucură Sia constă în impresionanta combinaţie a florilor de calitate indiscutabilă, varietate inepuizabilă şi arta manufacturării. Fiecare sezon aduce creaţii florale originale şi o paletă largă de moduri de prezentare a acestora: aranjamente florale, vase şi ghivece cu flori, plante şi copaci etc. Florile sunt desavârşite cu colecţii de textile, mobilă, obiecte de iluminat, vaze, rame de fotografii, lumânări, sfeşnice şi alte obiecte de decoraţiuni interiore pe care vă aşteptăm să le admiraţi si să le cumpăraţi pentru a da personalitate caselor dumneavoastră.

Distribuie