Smart Computers

Adresa

Bd. Alexandru cel Bun, Zimbru, Iasi(Bl. D4)

Program

  • L - V10:00 - 18:00
  • Duminica10:00 - 14:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

SMART COMPUTERS IASI - se adreseaza tuturor persoanelor juridice, fizice si institutii de stat. Dintre clientii SMART fac parte facultati, scoli, reprezentante firme auto, societati comerciale, asociatii non-profit, institutii guvernamentale, institutii non-guvernamentare, banci etc. 
 
Consultanta de specialitate de inalta calitate, disponibilitatea si flexibilitatea personalului de vanzare, dorinta de autodepasire, modestia si amabilitatatea sunt valorile care au caracterizat si caracterizeaza intreaga echipa Smart Computers.

Activitatea, marcata de permanenta preocupare pentru imbunatatirea si diversificarea serviciilor prestate catre client, a creat personalitatea aparte Smart Computers : imbinarea intre profesionalism, experienta, calitate si seriozitate.

Make the smartest choice

Make the smartest choice - Motto-ul firmei -  inseamna ca magazinul noastru este un loc popular, de succes, in care oricine va fi tratat cu solicitudine si prietenie. Fie ca va intereseaza cumpararea unui nou calculator sau cautati un cartus de cerneala pentru imprimanta sau doar intrebati o chestiune tehnica, va veti simti bine in magazinele noastre si in plus beneficiati de cel mai bun pret din oras la produsul sau produsele dorite de dvs.

Informatiile de ultima ora din sectorul IT, recomandari cu privire la cele mai potrivite alegeri raportate la cererea si necesitatile clientilor, o vasta gama de alternative pentru upgrade, sisteme si componente pentru incepatori si avansati, solutii complexe pentru institutii si companii, toate acestea si multe altele sunt prezente in permanenta la dispozitia clientilor nostri.

"Avem de toate dar nu orice"

Sloganul nostru "Avem de toate dar nu orice" exprima in mod sugestiv importanta pe care o acordam atat universalitatii ofertei cat si calitatii acesteia. Aceasta se bazeaza pe parteneriatele solide realizate cu cei mai mari jucatori de pe piata romaneasca de IT. Raportul calitate-pret al tuturor produselor din oferta Smart Computers este un alt atu important care rezulta din colaborarea fructuoasa cu furnizorii nostri si care a reprezentat una din cheile succesului nostru.

Scopul nostru este de a aduce in acelasi loc fizic toata oferta de hardware, software si accesorii de pe piata romaneasca pentru a da posibilitatea clientilor sa poata sa discearna in cunostinta de cauza care este solutia cea mai buna pentru cerintele lor concrete.
 
Prin experienta noastra va oferim cele mai bune produse si servicii constituite din: calculatoare, laptop-uri, componente. cartuse de imprimanta service IT, reincarcari cartuse cu laser si jet.

Distribuie

Vezi si: Vezi toate