Sucursala ProCredit Bank

Financiar Banci

Adresa

Strada Pacurari, 23, Iasi

Program

  • L - V09:00 - 17:00

Contact

  • Websitehttp://www.procreditbank.ro
  • Telefon fix0232262051
  • Telefon fix0232262070

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

 

Grupul ProCredit cuprinde 21 de bănci în economii în tranziţie şi în ţări în curs de dezvoltare. Băncile ProCredit oferă servicii bancare responsabile. Personalul nostru proactiv, profesional şi amabil este dedicat creării de relaţii pe termen lung cu clienţii şi educaţiei financiare. În zonele unde ne desfăşurăm activitatea, ne propunem:
 
să devenim banca principală a întreprinderilor foarte mici, mici şi mijlocii care creează locuri de muncă şi reprezintă motorul creşterii economice şi
să oferim servicii bancare şi de economisire sigure şi transparente oamenilor obişnuiţi care caută o bancă accesibilă şi de încredere.
 
La sfârşitul anului 2010 cei 15.600 de angajaţi din cele aproximativ 740 de sucursale, ofereau servicii pentru 3 milioane de clienţi din Europa de Est, America Latină şi Africa.

Grupul ProCredit cuprinde 21 de bănci în economii în tranziţie şi în ţări în curs de dezvoltare. Băncile ProCredit oferă servicii bancare responsabile. Personalul nostru proactiv, profesional şi amabil este dedicat creării de relaţii pe termen lung cu clienţii şi educaţiei financiare.

În zonele unde ne desfăşurăm activitatea, ne propunem: să devenim banca principală a întreprinderilor foarte mici, mici şi mijlocii care creează locuri de muncă şi reprezintă motorul creşterii economice şi să oferim servicii bancare şi de economisire sigure şi transparente oamenilor obişnuiţi care caută o bancă accesibilă şi de încredere. La sfârşitul anului 2010 cei 15.600 de angajaţi din cele aproximativ 740 de sucursale, ofereau servicii pentru 3 milioane de clienţi din Europa de Est, America Latină şi Africa.

 

Distribuie