Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir - Rectorat

Educatie Universitati

Adresa

Bisericii Române, 107, Brasov

Contact

  • Telefon fix0268419077
  • Telefon fix0268418788
  • Websitehttp://www.universitatea-cantemir.ro
  • Email[email protected]

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Locuri interior

Descriere loc

Universitatea Creştină "Dimitrie Cantemir" este, din 1999, parte integrantă a sistemului de învăţământ universitar braşovean, având în municipiul Braşov două facultăţi cu profil economic: Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale şi Facultatea de Finanţe, Bănci şi contablilitate. Ambele facultăţi ale universităţii funcţionează în baza Hotărârii Guvernului României nr. 696 din 17 august 2000, fiind autorizate de Consiliul Naţional de Evaluare şi Acreditatere Academică (C.N.E.A.A.)..

Domeniul contabil şi cel financiar bancar reprezintă un sector al economiei ce va oferi întotdeauna locuri de muncă atractive pentru tinerii cu studii superioare de specialitate, iar în domeniul relaţiilor economice internaţionale există perspective promiţătoare pe măsura relansării economiei naţionale şi a integrării României în structurile euro-atlantice.

Absolvenţii noştri au perspectiva unei cariere de succes, bine remunerate, în instituţii de stat şi private, în cadrul compartimentelor economice şi de relaţii internaţionale din ministere, consiliile locale şi judeţene, prefecturi, precum şi în bănci, companii de asigurări şi reasigurări, organisme finanaciar-bancare internaţionale, etc.

Universitatea Creştină "Dimitrie Cantemir"  dispune în Braşov de sediu propriu, cu o suprafaţă utilă de peste 2000 mp, situat pe str. Bisericii Române (Operetei) nr.107, unde studenţii beneficiază de spaţii moderne de învăţământ, amfiteatre, săli de curs şi de seminar, laboratoare de informatică, de limbi străine, de integrare europeană, bibliotecă cu sală de lectură, club studenţesc etc.

Între facilităţile oferite studenţilor noştrii se numără: asigurarea de cursuri tipărite pentru toate disciplinele din planul de învăţământ, burse de studiu pentru studenţii care obţin rezultate deosebite la învăţătură, posibilitatea petrecerii timpului liber într-un mod cât mai plăcut în interiorul campusului, ore suplimentare gratuite de studiu individual la limbi străine şi informatică, etc. Taxa de şcolarizare este moderată şi poate fi plătită în mai multe rate.

Distribuie